woensdag 30 mei 2018

- Een groot compliment van de website: Www.vriendinnenonline.nl

Hoi Miss Kwebbel :)
Ik had jou een tijdje geleden al gemaild, maar nog niks van je vernomen. Misschien is de mail wel in de spam terechtgekomen, vandaar dat ik je nog even via een ander e-mail adres benader.
Via het forum op Vriendinnenonline kwamen we jouw profiel tegen en we werden gelijk enthousiast! Volgens mij ben jij een verbinder pur sang en heb jij al heel veel gezellige dames bij elkaar gebracht! Wat tof zo'n leuke ambassadeur!
Lijkt het je leuk om met ons in contact te komen? Wij zouden het te gek vinden om jou te interviewen en te horen hoe je dat allemaal doet en wat eruit komt. Misschien kunnen we een keertje aanwezig zijn bij zo'n leuke meeting die jij organiseert?! Dan kunnen we je wat vragen stellen voor een leuk verhaal op de site en wat foto's maken van de club meiden, die jullie dan gelijk weer kunnen gebruiken voor jullie eigen collectie :) Dan heb je gelijk weer een goede reden om weer een leuke meeting te organiseren!
Laat je het me weten of je interesse hebt? Dan kunnen we een afspraak maken om het verder invulling te geven.
Voor nu een fijne avond toegewenst!

Ik heb een heel leuk mailtje ontvangen van de redactie van Vriendinnenonline! Ik vind het een mooi compliment van hun, dat hun mij graag willen ontmoeten voor een interview.. Natuurlijk sta ik open voor een ontmoeting, Ik vind het alleen maar leuk om meetings te organiseren voor meiden, om nieuwe sociale contacten te maken. Ik vind dat iedereen tenslotte recht heeft op vriendschap, Sommige vinden het moeilijk om contact te maken. Het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend om altijd makkelijk contact te maken, en sociaal te zijn. Ik heb zelf wel gelukkig een vlotte babbel, en ik praat altijd makkelijk tegen onbekende! Iedereen moet een eerlijke kans krijgen om nieuwe meiden te ontmoeten.. Ik accepteer iedereen, en ik probeer iedereen op haar gemak te stellen bij de meetings. Ik vind het belangrijk dat iedereen respectvol met elkaar omgaat. En ik vind het mooi om te zien dat er zoveel verschillende type meiden op afkomen. Sommige zijn heel creatief en andere zijn heel erg op zichzelf en kijken de kat uit de boom. Dat is helemaal niet erg vind ik.. Iedereen is gewoon welkom bij mij... Heb jij ook interesse in een meeting? En wil jij op de hoogte blijven van activiteiten die ik organiseer? Stuur dan even een mailtje naar: xMisskwebbelx@Gmail.com Ik vind het geweldig om andere meiden bij elkaar te brengen, Ik vind het mooi om te zien dat andere door mijn meetings nieuwe vriendschappen sluiten met elkaar.. En het is geweldig dat van iedereen zoveel mooie complimenten krijg hierover! Ik ga vooral door met het organiseren van leuke activiteiten! Mijn doel is volbracht, Ben jij ook een beetje eenzaam? En op zoek naar vriendschap? Maak dan een profiel aan op: Www.vriendinnenonline.nl
Groetjes Yoni

Een reactie posten