vrijdag 1 juni 2018

- Mijn Situatie, ''Rekening proberen te houden met elkaar''

Hallo lieve lezers.

Gister heb ik mezelf een dagje ziek gemeld van mijn werk. Omdat ik erg moe ben, en het is erg onrustig in mijn hoofd! Doordat mijn groepsgenootje alle aandacht opeist, vergeten ze de rest van de bewoners op mijn woning een beetje.. Ik vind het moeilijk om er goed mee om te gaan, je wilt zo meisje natuurlijk niet buitensluiten, maar aan de andere kant mag ze zichzelf ook een beetje beter aanpassen aan ons.. We wonen tenslotte met meerdere jongeren dus moeten we proberen allemaal rekening met elkaar te houden toch? Gelukkig is mijn allerliefste vriendinnetje Hanne bij mij komen wonen.. Samen staan we sterker als alleen! We proberen elkaar te steunen. Gister ben ik heel even naar de soos geweest, daar vind ik het ook niet zo leuk meer, dus ben ik al snel weggegaan. Ik ben vandaag ook vrij, omdat ik niet meer wou werken op die nieuwe locatie in de Ouderenzorg.
(Omdat daar de werkdruk veel te hoog is!) Even 2 dagen gewoon lekker relaxen.. Ik wou net even bij mama op bezoek gaan, maar het regende kei hard buiten!!! Papa is met zijn klas in Amsterdam! Daar ben ik heel erg jaloers op haha! Vandaag gaat het iets beter met mij, ik ga vanavond misschien even een drankje drinken met mijn groepsgenootjes en begeleiding. Even het weekend indrinken whoppaa! Hebben jullie nog weekend plannen? Of doen jullie ook lekker rustig aan? Ik ben nu beheerder van een hele leuke dames groep, We organiseren regelmatig activiteiten met elkaar.. Om als doel: Nieuwe sociale contacten te maken.. Er zitten allemaal hele leuke meiden in, en ik hoop dat ik snel iedereen een keertje mag ontmoeten! Sommige zijn al een beetje vriendinnetjes van mij geworden in de afgelopen tijd.. Dat vind ik heel leuk! Opeens weer een heel trutten leger rijker haha! Als jullie ook beheerder zijn van een leuke groepsapp, zou ik het ook gezellig vinden als ik mag deelnemen? Het liefst wel in de omgeving van Eindhoven (maximaal 3 kwartier rijden!) Ik vind het heel prettig om nieuwe meiden te leren kennen! Nu ga ik genieten van mijn middagje.. Ik hou jullie op de hoogte! xYoni


Ik, Amber, Jeffrey en Hanne zijn net gezellig een drankje wezen drinken bij Ludiek. We hebben een hele leuke avond gehad! Ik ben nu weer terug op de woning en alles is rustig. Hopelijk blijft het vanavond rustig.. De stemming kan plotseling omslaan en dat weet ik heel erg goed! Ik probeer alles positief te bekijken, maar dat is soms best wel lastig! Ons groepsgenootje zorgt gewoon voor heel veel spanning bij ons allemaal! Ik hoop dat alles snel opgelost word, en dat we verder kunnen met ons leven. Want niemand word hier echt vrolijk van, en niemand voelt zichzelf zo gelukkig op deze manier... Vandaag is alles rustig verlopen en waren er geen woede uitbarstingen. Maarja dat kan over 5 minuten weer heel anders zijn, dat meisje is zo onvoorspelbaar.. En het is moeilijk om hoogte van haar te krijgen! Iedereen word heel erg moe van haar, en het kost ons heel veel energie! Je kan eigenlijk nooit weten hoe een dag op mijn woning verloopt, dat maakt me wanhopig. Ik hoop dat ik ooit eens een rustige woning krijg, met lieve bewoners waar ik het goed mee kan vinden! En nu heb ik alleen Hanne waar ik terug kan vallen..